Autors capítol 2

Hola companys d’històries!
Nosaltres som els nens i les nenes de 5è B del Col·legi Jesús Salvador. En total som 23 alumnes, 9 nenes i 14 nens. Som un grup molt xerraire, mogut però molt creatiu, que, quan ens hi posem de debò, treballem molt bé. Entre nosaltres ens coneixem molt, ja que la majoria anem junts des de ben petits, i això fa que ens entenguem i ens portem molt bé (tot i que algun cop també ens barallem). El que més agrada al grup, en general, és fer esport i jugar a tothora.
Pel que ens ha dit el nostre mestre de taller de llengua, l’Albert, ja fa força anys que l’escola participa en aquesta activitat interescolar, però en el cas de la nostra classe ha estat el primer any. I hem de dir que ens ha agradat molt. Des d’un principi vam fer una pluja d’idees, que anàvem apuntant sessió a sessió a la pissarra digital, llavors relacionàvem els personatges i teixíem els fils de la història. Potser el que ens ha costat més ha sigut posar-nos d’acord en algunes ocasions i també escriure-ho al paper en petit grup i tota la classe. Hi hem posat esforç i entusiasme, i per això esperem que us agradi a tots. Des d’aquí enviem una forta abraçada als nens de 5è de l’Escola Torreguitart, que continuarà la història. Segur que ens quedarà super bé!!

Alumnes de 5è B del Col·legi Jesús Salvador

Claudia Alcaide Torres, Francesc Alcaraz Moya, Eva Ayllón Travé, Salvador Cieza Ibáñez, Marc De Lamo García, Andre Dos Santos, Pol Garcés Muñoz, Ian García Infantes, Héctor García Lirola, Mariona García Llavaneras, Emma Gómez López, Eric Gracia Zapata, Jenifer Paola Hernández, Marina Martínez Martínez, Biel Morales Nadal, Manuel Murciano Miravete, Joan Navío Latorre, Victória París Valls-Moreno, Judith Ramírez Martínez, Clàudia Roldán Rius, Óscar Ruiz Montoro, Danil Shafranou, Alex Torres Salcedo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada